0Slovenská lokalizácia operačného systému a klávesnice

Rollei Stativ Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II/ Zátěž 65kg/ Vytažený 190 cm/ Karbon 22653

Kód: KAMR72002
Rollei Stativ Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II/ Zátěž 65kg/ Vytažený 190 cm/ Karbon 22653
Rollei Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II; Stativ, který je díky své extrémní odolnosti proti povětrnostním vlivům a nosnosti až 65 kg ideální především pro náročné fotografy. Maximální výška 190 cm vám...
Poslať mail ak cena produktu klesne
Len 1 skladom

Dostupnosť: na sklade

Bez DPH: 379,01 € s DPH: 454,81 €
Záruka: prodloužená záruka 36 měs. zdarma/ 24 měsíců IČO

Dostupnost: 1 prac. den

Rollei Stativ Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II/ Zátěž 65kg/ Vytažený 190 cm/ Karbon 22653

Doprava zadarmo po SR a ČR do 24 hodín 

Roky záruky zadarmo

 

Zrýchlenie PC/notebooku - update BIOSu, čistenie, preinštalovanie; odstránenie vírusov,spyware/malware/ransomware v rámci záruky

 

Inštalácia Windows, driverov, antivíru, firewall v cene

 

Popis produktu

Detaily

Rollei Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II – čelí všem nástrahám při fotografování

Rollei Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II je zástupcem nové řady stativů Mark II, který se stejně jako první generace vyznačuje extrémní odolností vůči vnějším vlivům a mimořádnou nosností. Představuje profesionální příslušenství pro náročné uživatele, pro outdoorové fotografování a na cesty. Kromě kvalitního zpracování byla vylepšena maximální nosnost a celková funkčnost.

 

Tripod Alpha XL Mark II – králem mezi stativy

Rock Solid Rollei Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II je nevětším a nejstabilnějším členem z této řady stativů. Vyznačuje se extrémní nosností až 65 kg, která je navržena pro špičkové fotoaparáty, full-frame a videokamery i s jejich bohatým příslušenstvím. Současně jej můžete snadno přenášet a využít při fotografování ve venkovním prostoru.

 

Díky výsuvné konstrukci dosáhne výšky až 190 cm. Stativové karbonové nožky jsou pevné a odolné vůči povětrnostním vlivům. Úhel, který svírají, je navržen tak, aby se optimálně rozložila celková zátěž. Šroubové ocelové hroty zajišťují bezpečnost a stabilitu v náročném terénu, jako jsou například skalnaté a kamenné plochy, hladký led apod.

 

Rollei Rock Solid Tripod Alpha XL Mark II

Stativ, který je díky své extrémní odolnosti proti povětrnostním vlivům a nosnosti až 65 kg ideální především pro náročné fotografy. Maximální výška 190 cm vám pomůže dosáhnout požadovaného úhlu záběru, zatímco voděodolné, karbonové nohy zajistí nekompromisní stabilitu. Součástí balení jsou šroubové ocelové hroty pro bezpečné fotografování i na kamenitých plochách či hladkém ledu.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Stativová hlava: ne

Maximální zatížení: 65 kg

Maximální výška: 190 cm

Minimální výška: 14 cm

Výška ve složeném stavu: 68 cm

Hmotnost: 3190 g

Barva: černá

Alternativa

Alternativa

alternativa nezadané
Sklad N1
  Loading...